Două rivale din Premier League îl vor pe Areola, după ce francezul a plecat de la Real Madrid

Două rivale din Premier League îl vor pe Areola, după ce francezul a plecat de la Real Madrid

Real Madrid a hotărât să se despartă de Alphonse Areola (27 de ani), portarul împrumutat de la PSG până la finalul sezonul recent încheiat. Francezul, care se va întoarce la Paris, nu duce lipsă de oferte.

Chelsea, care plănuiește să scape de Kepa Arrizabalaga, este interesată de goalkeeper-ul francez, al cărui contract cu PSG expiră în 2023. Kepa a fost scos din lot de Frank Lampard și nu a apărat în ultimele partide din Premier League și nici în returul cu Bayern din UEFA Champions League, comunică Digisport.ro.

În ultima vreme, presa internațională a mai scris despre interesul londonezilor pentru Marc Andre Ter Stegen, dar și pentru Jan Oblak de la Atletico Madrid.

Sursa citată mai scrie că și Arsenal ar putea fi o posibilă destinație pentru Areola. „Real Madrid anunță că împrumutul lui Alphonse Areola a ajuns la final. Clubul vrea să îi mulțumească lui Alphonse pentru implicare, profesionalism și comportamentul său exemplar și îi urează mult succes în următoarea fază a carierei sale”, a transmis Real Madrid printr-un comunicat oficial.

Doina Secrieru

Share