Declarație: Că am câștigat un președinte cult și incoruptibil se pare că nu e suficient

Declarație: Că am câștigat un președinte cult și incoruptibil se pare că nu e suficient

Actorul Dan Melnic susține că va ieși la protestul de mâine pentru a-și exprima dezacordul cu ultimele acțiuni din Parlamentul Republicii Moldova. Tot el spune că nu vrea să convingă pe nimeni să mai iasă cu el. „Aveți grijă în primul rând de sănătate”, adaugă actorul, informează OFICIAL.

„Vreau să protestez nu doar azi, vreau să protestez în fiecare zi atunci când mi se întâmplă o nedreptate aici acasă. Am votat nu pentru un om, dar pentru niște idealuri sănătoase comune. Că am câștigat un președinte cult și incoruptibil se pare că nu e suficient. Am s-o susțin și acum gândind-u-mă și la cum au stat Diaspora ziua întreagă în rând pentru vot. Eu tot pot așa și e chiar destul de cool”, susține actorul.

La fel, el spune: „Am să ies și pentru că ai cu cine. Bravo deputaților care au blocat tribuna! Nu îi judecați Că au stropit cu apă și că au rupt un microfon. În astfel de împrejurări este mai mult un manifest demn decât lipsă de comportament civilizat. Microfonul se va înlocui, ușor. Hoții Vor plânge la știrile lor că a fost umezit Batrâncea… Săracul, o să zică că : „vaaai! nu mi-a plăcut!” . O să protestez pașnic și foarte calm. Nu voi strica nimic pentru că … Clădirea președinției e a noastră nu a „boievikului”. Eu M-am vindecat de covid și O să ies eu singur și pentru ceilalți membri ai familiei pentru a-i proteja și feri de risc. O să port mască și o să păstrez cât pot distanță. O să ies ca să ne susținem pe noi, oamenii”, a evidențiat Melnic.

Doina Secrieru

Share