Cristiano Ronaldo împlineşte azi 36 de ani. Juventus i-a făcut un cadou de 32 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo împlineşte azi 36 de ani. Juventus i-a făcut un cadou de 32 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului, împlineşte azi 36 de ani. În aceeaşi zi, pe 5 februarie 2021, Gică Hagi împlineşte 56 de ani, iar Neymar 29 de ani.

Starul portughez a semnat, în vara lui 2018, un contract pe 4 ani cu Juventus, înţelegere care va expira la finalul sezonului viitor, pe 30 iunie 2022.

Evoluţiile lui CR7 în Italia au fost de-a dreptul impresionante, într-un moment în care Real Madrid credea că portughezul se apropie de finalul carierei. În acest sezon, Ronaldo are 22 de goluri şi 4 pase decisive, în 23 de meciuri pentru campioana Italiei.

Iar superstarul îşi doreşte să continue la cel mai înalt nivel pentru cât mai mult timp. Tuttosport a scris ieri că Ronaldo simte că se află în centrul proiectului noului antrenor al torinezilor, Andrea Pirlo, lucru care se vede şi în evoluţiile sale foarte bune din ultima perioadă, astfel că ipoteza prelungirii contractului său prinde tot mai mult contur.

Juventus îi propune o nouă înţelegere lui Ronaldo, valabilă până în 2023, iar discuţiile dintre club şi agentul Jorge Mendes vor avea loc în zilele următoare, conform presei din Italia.

Pentru a-l convinge pe CR7 să-şi prelungească înţelegerea cu încă un an, Juventus îi oferă starului portughez acelaşi salariu, respectiv 32 de milioane de euro pe sezon.

Bianconerii vor să-şi „blindeze” astfel golgheterul şi pentru sezonul următor, mai ales în condiţiile în care Alvaro Morata este doar împrumutat de la Atletico Madrid, iar soarta lui se va decide în vară. De asemenea, evoluţiile sinusoidale ale lui Paulo Dybala le-au dat de gândit şefilor campioanei Italiei, care nu îl văd pe argentinian un jucător de bază în ofensivă.

Astfel, în ciuda vârstei, Cristiano Ronaldo va rămâne numărul 1 în atacul lui Juventus şi în următorii ani, şansele ca el să semneze noul contract fiind mari, conform jurnaliştilor italieni. Suma pusă pe masă de „Bătrâna Doamnă” este exact cea pretinsă de CR7, astfel că cele două părţi vor bate palma în cel mai scurt timp.

sursa: digisport.ro

Share