Comunitatea Căilor Ferate şi Companiilor de Infrastructură din Europa lansează concurs pentru cei pasionați de fotografie

Comunitatea Căilor Ferate şi Companiilor de Infrastructură din Europa lansează concurs pentru cei pasionați de fotografie

The Community of European Railway and Infrastructure Companies/ Comunitatea Căilor Ferate şi Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează cea de-a 3 ediție a concursului de Fotografie „European Railway”/”Căile Ferate Europene”. În acest context, vor fi selectate 12 poze ce reflectă o imagine modernă, vie, dinamică a căilor ferate, care vor ilustra filele calendarului CER pentru anul 2016. Câștigătorii vor obține un premiu în valoare de 200 de euro.

Data limită pentru trimiterea pozelor în format electronic este: 16 octombrie 2015.

Concursul este deschis tuturor persoanelor rezidente pe teritoriul unuia dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, precum şi din Albania, Bosnia Herțegovina, Georgia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Serbia, Elveția și Turcia. Vor fi luate în considerație doar fotografiile făcute în țările menționate mai sus. De notat că fiecare poză expusă în calendar va fi semnată cu numele posesorului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul desfăşurării concursului fără o notificare prealabilă.

Regulamentul complet poate fi studiat urmărind linkul: www.cer.be/publications/photography-contest.

Doina Secrieru

 

Share