Uleiul miraculos care ajută la creşterea genelor şi sprâncenelor într-un mod alert

Uleiul miraculos care ajută la creşterea genelor şi sprâncenelor într-un mod alert

Toate femeile își doresc gene lungi, un păr des și frumos, dar și sprâncene stufoase, însă nu toate sunt înzestrate de mama natură cu aceste lucruri. Există însă remedii naturiste care vă ajută în creșterea părului. Mai exact, un anume tip de ulei care după folosire veți vedea rezultate uimitoare.

Uleiul salvator este uleiul de ricin, de care cu siguranță ați mai auzit, însă nu l-ați folosit, poate, niciodată. Multe persoane evită uleiul de ricin deoarce are o consistență lipicioasă și foarte grasă, însă dacă vă doriți un păr superb, iar tratamentul pe care îl căutați vreți să fie unul ieftin, în cazul acesta uleul de ricin este bun pentru păr, gene și sprâncene. Uleiul de ricin este eficient în tratamentul de părului subțire, despicat, ajută pielea să se recupereze după ce a fost cicatrizată, efectul de buze crăpate și uscate. Puteți utiliza, de asemenea, uleiul de ricin în scopul de a face sprâncenele mai groase și mai stufoase. Amintiți-vă că ar trebui să cumpărați ulei de ricin organic și presat la rece, pe care să-l aplicați în fiecare seară înainte de culcare pe sprancene. Dupa trei luni, veți observa o îmbunătățire semnificativă.

Cum ajută uleiul de ricin părul să crească mai repede?

Uleiul de ricin are un conținut ridicat de acid linoleic, motiv pentru care conține proprietati uimitoare anti fungice și antibacteriene. În plus, uleiul de ricin distruge ciupercile și bacterile care afectează creșterea părului. Așa cum am menționat mai sus, uleiul de ricin  este foarte lipicios și gras, ceea ce înseamnă că va opri caderea părului după câteva aplicări. Uleiul de ricin mai conține omega 9, acizi grași, cu care se vor hrăni părul, genele și sprâncenele. Uleiul de ricin oferă un luciu natural părului, iar tot ce trebuie să faceți este să vă ungeți scalpul și părul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru creșterea părului aveți nevoie doar de două picături de ulei de ricin, pe care le aplicați în palme, iar apoi pe scalp. Nu aplicați prea mult pentru că vă poate îngrășa părul. Puteți încerca ulei de ricin cu ulei de nucă de cocos.

Uleiul de ricin este un ulei vegetal obținut prin presarea semințelor plantei de ricin (Ricinus communis). Uleiul de ricin este un lichid incolor sau galben pal cu un miros distinct. Punctul său de fierbere este 313 °C și densitatea de 961 kg/m3.  Este o trigliceridă în care aproximativ 90% din catenele de acizi grași sunt de ricinoleat. Alți componenți importanți sunt oleații și linoleații, scrie elli.ro.

Share