Ministerul Culturii, desemnat partenerul anului de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Ministerul Culturii, desemnat partenerul anului de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale a desemnat Ministerul Culturii al Republicii Moldova în calitate de partener al anului 2015, în cadrul şedinţei elitare pe care o organizează tradiţional la fiecare sfârşit de an, anunță serviciul de presă al instituției.

Colaborarea fructuoasă cu Ministerul Culturii s-a concretizat pe parcursul anului curent prin multiple activităţi de promovare a jocurilor intelectuale şi de erudiţie în rândul tinerilor din Republica Moldova.

Astfel, cu suportul Ministerului Culturii, acordat prin finanțarea destinată proiectelor culturale ale asociațiilor obștești supuse unui concurs, au fost organizate Cupa Liceelor la „Ce? Unde? Când?”, Cupa interuniversitară de Brain Ring, Concursurile de „Trivia Quiz” şi „Treasure Hunting” desfăşurate cu ocazia Nopţii Europene a Muzeelor.v

Ministerul Culturii îşi reiterează poziţia cu privire la susţinerea activităţilor de promovare a jocurilor intelectuale şi de erudiţie în rândul tinerilor, şi intenţia de a deveni un partener constant al unor astfel de activităţi.

Maria Roșca

Share