Angajatele MAI au șansa să cîștige 1500 USD. Iată  în ce condiții!

Angajatele MAI au șansa să cîștige 1500 USD. Iată în ce condiții!

Începând de astăzi, timp de un an, 34 de angajate din sistemul afacerilor interne vor avea posibilitatea să fie ghidate de un mentor – femeia-lider cu experiență bogată, care le va încuraja și sprijini în dezvoltarea lor profesională.

Pe parcursul anului, angajatele vor fi antrenate în diferite training-uri cu tematici precum managementul stresului, egalitatea de gen, managementul proiectelor, consolidarea şi dezvoltarea carierei.  Totodată, în cadrul programului de mentorat vor participa la sesiuni de instruire şi întrevederi cu oameni de succes, precum și vor stabili relaţii cu persoane remarcabile din domeniul afacerilor interne.  Participantele vor  efectua și de o vizită de studiu şi documentare în instituţiile similare în una din ţările Uniunii Europene.

De asemenea, persoanele ghidate vor avea și posibilitatea să realizeze proiecte comune împreună cu mentorul lor, iar cele mai remarcabile inițiative vor primi un sprijin financiar din partea programului, în valoare de până la 1.500 USD, pentru a fi implimentate.

Maria Roșca

Share