Galerie FOTO Cei mai “sportivi”  politicieni

Galerie FOTO Cei mai “sportivi” politicieni

Unii politicieni au avut un week-end destul de activ. Aceștia au fost implicați în activități sportive. Este vorba despre conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat și Iurie Leancă.

Liderul formațiunii, a participat în week-end la inaugurarea unei Școli de Box din or. Orhei. “După o renovare capitală, în oraşul Orhei a fost inaugurată Şcoala de Box, construită conform tuturor standardelor europene. Investiţia în şcoala de box este una foarte bună, deoarece are o infrastructură modernă care oferă copiilor toate condiţiile necesare pentru a practica acest sport şi a obţine performanţe. Noi acordăm o atenţie deosebită sportului, fiindcă doar atunci când vom avea cetăţeni sănătoşi, vom avea şi viitor! # ÎNAINTE, spre un Viitor European!”, a scris Filat pe Facebook.

Astăzi politicianul a participat deja la inaugurarea unui nou mini-teren de fotbal din raionul Telenești. “Comuna Chițcanii Vechi din raionul Telenești are un nou mini-teren de fotbal cu gazon artificial. Este un proiect important pentru comună, de acum încolo toți tinerii vor avea unde să practice sportul și să ducă un mod sănătos de viaţă. Asemenea proiecte sunt implementate în toată ţara. Este important ca să continuăm aceste acțiuni iar pentru aceasta avem nevoie de unitate şi solidaritate! #ÎNAINTE, spre un Viitor European”, a  precizat el.

Și Premierul Iurie Leancă a participat ieri la o acțiune sportivă. El s-a alăturat Ambasadorului William Moser și unui grup de cicliști la o cursă organizată de Ambasada SUA – țară care a finanțat reconstrucția drumului Sărăteni-Soroca.
“Am convenit cu echipa națională să ne antrenăm pe parcursul iernii, ca la primăvară să repetăm astfel de curse pe alte trasee. Trebuie să creăm infrastructura necesară pentru ciclism. Un drum bun înseamnă și un mod de viață sănătos”, a declarat prim-vicepreședintele PLDM.


filat4 (1)filat2 (1)filat1 (1)lblb3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Rotari

Share