O singură companie a depus dosarul de participare la licitația de la Aeroport

O singură companie a depus dosarul de participare la licitația de la Aeroport

Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat că, la 15 aprilie curent, ora 17.00, s-a încheiat termenul de depunere și examinare a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. O singură companie – Lagardere Travel Retail, a depus dosarul, informează OFICIAL. 

„Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit la data de 16 aprilie în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat” – a anunțat întreprinderea.

Astfel, a fost decis că, licitația va fi relansată.

Share