Florile din „Covor” vor fi plantate în parcurile din oraș! Silvia Radu: După mult timp, în presa internațională s-a vorbit pozitiv despre Chișinău

Florile din „Covor” vor fi plantate în parcurile din oraș! Silvia Radu: După mult timp, în presa internațională s-a vorbit pozitiv despre Chișinău

Primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a anunțat despre replantarea florilor din „Covor”, care se află în scuarul Catedralei – în parcurile din oraș, informează Oficial.

„Astăzi începem să plantăm florile din ”Covor” în parcurile din oraș. Vreau să înfrumusețăm orașul, să îl facem mai verde, iar florile să ne încânte pe toată perioada anului”, a precizat aceasta.

În același timp, Radu a comunicat despre acțiunile de ponegrire a politicienilor cu privire la plantarea covorului din scuarul Catedralei. „Deși mulți politicieni au mințit, încercând să denigreze această acțiune, sunt bucuroasă că am reușit să promovăm Chișinăul, să arătăm tuturor că în oraș se pot face lucruri frumoase. După mult timp, în presa internațională s-a vorbit pozitiv despre Chișinău. Nu s-a mai vorbit doar despre războaie geo-politice, despre politicieni care fură miliarde”, a vorbit ea.

Silvia Radu a mai vorbit și despre atragerea turiștilor străini în Republica Moldova. „Trebuie să arătăm tuturor că și noi putem să facem lucruri frumoase, să atragem turiștii străini, investitorii străini. Sunt sigură că mulți dintre voi s-au simțit mândri că sunt moldoveni, atunci când au văzut că în presa internațională se vorbește frumos despre orașul nostru”, a conchis ea.

De menționat că, covorul cu 200 de mii de flori de viole, aranjat în scuarul Catedralei Mitropolitane a costat municipalitatea 1,8 milioane de lei.

covor

Mihaela Conovali

Share