„Calea Ferată din Moldova” face o surpriză doamnelor şi domnişoarelor

„Calea Ferată din Moldova” face o surpriză doamnelor şi domnişoarelor

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, Î.S „Calea Ferată din Moldova” le face o surpriză doamnelor şi domnişoarelor şi le ofera reduceri de 50% la călatoria cu trenul de pe cursa Chişinău-Iaşi (st. Socola), care va fi repus special în circulaţie pe data de 08.03.2016.

Prin această acţiune, administraţia CFM felicită toate femeile şi le transmite cele mai calde şi senine gânduri. Totodată, activitate face parte din campania de promovare a cursei Chişinău-Iaşi şi are drept scop motivarea călătorilor de a circula cu transportul feroviar. Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la cele de clasa a II-a şi a III-a.

De asemenea, cu ocazia sosirii primăverii şi a sărbătorii Mărţişorului, directorul general al CFM, Iurii Topală, adresează cele mai alese cuvinte de felicitare. „1 Martie este o zi care ne redă speranţă într-un viitor mai prosper, ne încarcă cu energie, forţă şi voinţă, în aşa fel încât să reuşim să atingem cele mai măreţe scopuri. Prima zi din acest anotimp este şi un nou început. Fie ca acest început să fie unul frumos, pozitiv şi cu multe perspective de dezvoltare. Le doresc tuturor feroviarilor să aibă parte de recunoştinţa, stima şi susţinerea celor din jur” transmite Iurii Topala.

 

Mihaela Rotari

Share