(VIDEO) „Protecție și Prosperitate”: Ar putea fi necesară revizuirea Constituției prin referendum

(VIDEO) „Protecție și Prosperitate”: Ar putea fi necesară revizuirea Constituției prin referendum

Andrei și Dmitrii Negruța, fondatorii asociației obștești „Protecție și Prosperitate”, produc și emisiunea de autor cu aceeași denumire – „Protecție și Prosperitate”, la postul de televiziune TVC21. În ediția din această săptămână, Dmitrii Negruța a vorbit despre subiectul Constituției R. Moldova, de ce Vladimir Voronin se temea să revină la alegerile prezidențiale directe și despre comportamentul neadecvat al unor conducători, transmite OFICIAL.

Autorul menționează că, Constituția R. Moldova, de-a lungul anilor, a fost „violată” de politicieni în scopurile lor politice. Soluția pentru ca lucrul acesta să nu se întâmple, autorul punctează că ar putea fi o revizuire a Constituției printr-un Referendum național.

Dmitrii Negruța a abordat și subiectul tarifelor majorate la transportul public interurban și afirmă că prețurile anterioare acopereau necesarul transportatorilor care l-au solicitat.

Totodată, Dmitrii Negruța a vorbit și despre comportamentul neadecvat al unor conducători, menționând că aceștia se revoltă și sunt brutali doar dacă nu știu cum să gestioneze și să-și facă munca.

Mai jos vedeți emisiunea întreagă:

Cristina Parfeni

Share