Va candida Mihail Cârlig din nou la Primăria capitalei? Vezi ce spune el!

Va candida Mihail Cârlig din nou la Primăria capitalei? Vezi ce spune el!

Candidatul PPRM la funcția de Primar general al mun. Chișinău în anul 2015, Mihail Cârlig, fost pretor al sectorului Râşcani, susține că, nu a luat încă o hotărâre dacă va participa sau nu la eventuale alegeri anticipate ale Primarului capitalei,   dar nu exclude această posibilitate.

Contactat de Oficial.md pentru a afla dacă va candida, Cârlig a declarat că nu s-a gândit la această opțiune. „Doar în cazul precis al alegerilor anticipate – mai vedem și voi lua o decizie”, a spus el.

Totodată, Mihail Cârlig a menționat că „e regretabilă situația actuală de la Primărie, pentru că sunt blocate toate activitățile”. „Sper să fie o mobilizare din partea tuturor colaboratorilor și subdiviziunilor, ca mai apoi să se amelioreze situația”, a precizat el.

În context, el a spus că „Primăriei îi lipsesc foarte multe – începând de la lucrători până la o strategie clară de activitate”. „E nevoie de o colaborare mai strânsă între CMC și executiv, fiindcă noi vedem în ultimul timp că nu este concordanța aceasta între două structuri. O strategie ar trebui să vină de la CMC, să includă ce trebuie să realizeze Primăria. Astăzi vedem o absență a Primăriei în administrarea oraşului, fiind regretabil acest lucru”, a conchis Cârlig.

Mihaela Conovali

Share