Silvia Radu: Această campanie nu a fost neapărat o competiție electorală

Silvia Radu: Această campanie nu a fost neapărat o competiție electorală

Candidatul independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, totalurile campaniei electorale.

Silvia Radu a declarat că, în această campanie, a preferat să vorbească cu oamenii.

„Am preferat să comunic cu oamenii, să le răspund la întrebări și să dezbatem împreună problemele orașului și cum pot fi soluționate. Am mers în stradă în fiecare zi. Am dorit ca până la finalul electoralei să am o campanie pozitivă, am dorit să vorbesc cu oamenii despre lucruri concrete. Nu am dorit să fac promisiuni ce nu pot fi realizate. Am vrut să fac lucruri concrete și în acest sens am lansat campania: „Fă ceva bun pentru Chișinău”. Această campanie a luat amploare, s-au implicat – atât persoane fizice, cât și companii. Împreună am reușit să instalăm mai multe terenuri de joacă pentru copii, am reparat câteva grădinițe, am reparat un teren de joacă sportiv, am înfrumusețat Chișinăul, am avut proiecte culturale frumoase”, a precizat candidata.

Totodată, Silvia Radu a menționat că, în această campanie, a încercat să fie cât mai departe de politicieni. „Ați văzut că nu am făcut nici un atac politic sau de alt gen în adresa contracandidaților. Am hotărât să nu particip la dezbateri electorale, deoarece am văzut ce înseamnă o dezbatere electorală, când am participat la prima, este un show politic, unde politicienii speculează. Dezbaterile mele au fost în stradă, împreună cu oameni, unde am dezbătut problemele reale și soluțiile. Pentru mine a fost mult mai important să fiu alături de oameni, decât să particip la show-uri regizate de politicieni. Pentru mine, această campanie nu a fost neapărat o competiție electorală, a fost mai mult un exercițiu foarte util prin care am cunoscut mai bine Chișinăul. În aceste 3 săptămâni, mi-am făcut o listă de probleme care trebuie revăzute, atunci când se va termina acest exercițiu electoral și mi-am stipulat un plan de lucru mult mai detaliat în cazul în care voi câștiga aceste alegeri”, a mai spus Radu.

Mihaela Rotari

Share