PVE și PL, înregistrate în cursa electorală

PVE și PL, înregistrate în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, astăzi, în cadrul ședinței, candidații a două partide la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională.

După cum informează OFICIAL, este vorba despre 30 de candidați la funcția de deputat din partea Partidului Liberal (PL) și 31 de candidați din partea Partidului Verde Ecologist (PVE).

Totodată, CEC a confirmat mai multe persoane responsabile de finanțe (trezorier). Astfel, este vorba despre trezorierii din partea PL – Maria Josanu, din partea PVE – Livia Slanovschi, din partea lui Boris Volosatîi, candidat independent în circumscripția uninominală nr. 30 – Veaceslav Verlan,  din partea lui Valentin Dolganiuc, candidat independent în circumscripția uninominală nr. 30 – Ana Hanganu, din partea lui Dumitru Pogorea, candidat independent în circumscripția uninominală nr. 49 la Est de Republica Moldova – Ecaterina Popușoi, din partea  Stelei Stîngaci, candidat independent în circumscripția uninominală nr.50, la Vest de Republica Moldova  – Ion Ababii și din partea lui Roman Palancica, candidat independent în circumscripția uninominală nr. 51, SUA, Canada – Andrei Leu.

CEC l-a confirmat și pe Eugen Beșliu în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală (CEC) a PL.

De asemenea, a acreditat 323 observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Andriana Cheptine 

Share