PUN a spus de ce nu poate merge pe lista AUR

PUN a spus de ce nu poate merge pe lista AUR

Conducerea Partidului Unității Naționale (PUN) a avut o întâlnire cu reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în perspectiva unificării unioniștilor în alegerile parlamentare, transmite OFICIAL.

Senatorul Claudiu Târziu a propus celor de la PUN să meargă în alegeri pe lista AUR.

„PUN a argumentat de ce o astfel de formulă nu poate fi acceptată (AUR România s-a acreditat ca un partid populist, antisistem, antieuropean, anti-NATO, anti mască, anti-Covid, anti-vaccin etc). PUN a făcut o contrapropunere: participarea unioniștilor într-un bloc electoral. Spre regret, această propunere nu a fost acceptată, AUR scoțând în prim -plan interesul îngust de partid și nu cauza națională: reunificarea celor două state românești”, menționează PUN.

Astfel, Partidul Unității Naționale anunță că își va continua activitatea politică prin confruntarea în alegerile parlamentare din 11 iulie cu forțele de extremă stânga, pro estice, rămășițe oligarhice penale/criminale.

„PUN va accede în Parlamentul Republicii Moldova și va constitui un grup parlamentar unionist, care va asigura o guvernare corectă în beneficiul tuturor cetățenilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, mai spune formațiunea.

 

Cristina Parfeni

Share