PSRM, despre acțiunile Blocului ACUM: „Înțelegem că sunt în lipsă de agendă și strategie”

PSRM, despre acțiunile Blocului ACUM: „Înțelegem că sunt în lipsă de agendă și strategie”

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) constată modul în care unii colegi, în lipsă de activitate, al unui plan de lucru, găsesc metode de a se face vizibili și a atrage atenția asupra lor, iar, atunci când nu pot argumenta calm ideile, recurg la voci ridicate, informează OFICIAL.

În cadrul unor declarații pentru presă, Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a menționat că, astăzi, la 100 de zile de activitate a Guvernului, Ion Chicu a venit cu un raport în Parlament.

„Premierul a decis să vină cu informație pe 100 zile și era dispus să răspundă la întrebări. Cei de la Guvern știu că deputații au abordat mai multe probleme și mai multe întrebări și era un prilej, era gata să ofere explicațiile. Dacă să analizezi ultimele ședințe, cei din Blocul ACUM de multe ori au venit cu ideea să vină Premierul, iată a venit. În loc să adreseze acele întrebări, dânșii preferă să facă show-uri. Noi nu suntem deranjați de asemenea comportament. Dacă ei astfel își realizează angajamentele față de alegători, ok, rămâne la discreția lor. Înțelegem că sunt în lipsă de agendă și strategie”, a precizat Batrîncea.

Andriana Cheptine 

Share