Președintele Parlamentului l-a prezentat, la BNM, pe noul guvernator

Președintele Parlamentului l-a prezentat, la BNM, pe noul guvernator

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, l-a prezentat, astăzi, angajaților Băncii Naționale a Moldovei pe noul Guvernator, Octavian Armașu, informează Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă, Speakerul i-a dorit realizări frumoase în activitatea pe care o va desfășura și să continue lucrurile bune începute de predecesorul său Sergiu Cioclea.

„Totodată, Andrian Candu a adresat mulțumiri și aprecieri guvernatorului Sergiu Cioclea pentru tot ce a reușit, menționând că a scris o pagină importantă în istoria BNM și a economiei naționale.

La rândul său, Octavian Armașu a subliniat importanța cooperării autorităților cu BNM, care aduce numai beneficii țării, exprimându-și determinarea de a depăși orice dificultăți care vor apărea pe parcursul activității”, se spune în comunicat.

De menționat că, Octavian Armașu este al patrulea Guvernator al BNM. Parlamentul l-a numit, în ședința de ieri, pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu în funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, la propunerea Președintelui Parlamentului Andrian Candu. Guvernatorul BNM este numit pe o perioadă de șapte ani, începând de astăzi.

Mihaela Rotari

Share