Președintele Dodon va efectua două vizite externe până la final de septembrie

Președintele Dodon va efectua două vizite externe până la final de septembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov, informează Oficial.

într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a apreciat înalt Forumul Economic moldo-rus, ce a avut loc la Chişinău, şi a menţionat atenţia sporită faţă de acest eveniment – atât în interiorul ţării, cît şi peste hotare.

„Am mai abordat chestiuni actuale de pe agenda politicii interne a Republicii Moldova. Am discutat detaliile întrevederii de lucru, care urmează să aibă loc la data de 26 septembrie, la Moscova, între Preşedintele Republicii Moldova şi Dmitri Kozak, viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, reprezentantul special al Preşedintelui FR pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Moldova. De asemenea, l-am informat pe ambasadorul rus vizavi de vizita pe care urmează să o întreprind la Duşanbe, în perioada 27-28 septembrie, pentru a participa la şedinţa ordinară a Consiliului Șefilor de stat CSI. În cadrul summit-ului sunt preconizate mai multe întrevederi de lucru bilaterale cu unii lideri ai ţărilor Comunităţii”, a scris Dodon.

Mihaela Rotari

Share