PLDM a lansat Campania „Chişinăul întreabă – Urechean răspunde”

PLDM a lansat Campania „Chişinăul întreabă – Urechean răspunde”

Astăzi, 27 mai, Partidul Liberal Democrat din Moldova a lansat Campania „Chişinăul întreabă – Urechean răspunde”, în acest scop fiind amplasat câte un cort în fiecare sector al capitalei. Iniţiativa acestui proiect vine ca urmare a numeroaselor întâlniri electorale ale candidatului PLDM la funcţia de primar general al Chişinăului, Serafim Urechean, în cadrul cărora cetăţenii adresează o mulţime de întrebări. Pentru a oferi cât mai multe răspunsuri concrete, după colectarea întrebărilor, candidatul la funcţia de primar general va răspunde la ele, în cadrul unui eveniment public, care va fi organizat la 12 iunie, în centrul or. Chişinău.

„Am venit cu această idee în faţa orăşenilor, deoarece la întâlnirile care le avem cu alegătorii ni se adresează foarte multe întrebări: de la problema asigurării cu locuinţe a familiilor tinere, până la cele ce ţin de ecologie, salubrizare, artere asfaltate, parcări, construcţii ilicite, etc. Alegătorii, înainte de a veni în cabina de vot, vor să aibă răspuns la întrebările cheie pentru garantarea unei vieţi decente, pentru a avea un oraş mai curat, pentru a menţine numele de cel mai verde oraş din Europa, pe care l-a avut până nu demult Chişinăul”, a declarat Serafim Urechean.

În campanie vor fi antrenaţi şi tineri liberal-democraţi. Candidatul la funcţia de consilier municipal, Vasile Şaramet, a menţionat că proiectul a fost lansat pentru ca locuitorii municipiului Chişinău să vină cu propriile viziuni de dezvoltare a municipiului şi să adreseze întrebările ce îi frământă.

„Vom organiza întâlniri în fiecare sector. La sfârşitul campaniei, în cadrul unui eveniment public, vor fi date răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, iar la celelalte – locuitorii municipiului vor primi răspunsuri în scris. Vom avea şi o campanie on-line pe paginile web ale PLDM şi TLDM”, a spus Vasile Şaramet.

Corturile sunt amplasate: în sectorul Râşcani – la intersecţia dintre bulevardul Moscovei cu strada Alecu Russo; în sectorul Centru – la intersecţia dintre strada Puşkin şi bulevardul Mircea cel Bătrân; la Buiucani – la lângă Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă şi la Botanica – pe bulevardul Traian.

Share