PL cheamă forțele pro-europene și unioniste să formeze o alianță în CMC

PL cheamă forțele pro-europene și unioniste să formeze o alianță în CMC

Partidul Liberal (PL) face un apel către toate forțele pro-europene și unioniste din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), inclusiv către Blocul ACUM, pentru a forma o alianță majoritară proeuropeană, transmite OFICIAL.

„Acest lucru este absolut necesar pentru a debloca proiectele europene și a menține cursul european și românesc al dezvoltării capitalei. O asemenea majoritate nu poate fi constituită doar la nivel de intenții sau declarații, ci trebuie să fie una materializată într-un document-program și asumată de fiecare consilier semnatar”, se spune într-un comunicat de presă al PL

Potrivit PL, forțele pro-europene trebuie să dea dovadă de maturitate politică. „Odată ce a decăzut așa-zisa „ofertă” a lui Ceban, de a oferi funcții Blocului ACUM în schimbul unei alianțe cu fracțiunea PSRM din CMC, cu atât mai mult – forțele pro-europene trebuie să dea dovadă de maturitate politică și să-și asume angajamentul public pentru formarea unei coaliții majoritare în CMC”, se mai spune în comunicat.

Cristina Parfeni

Share