PAS: Am fost și suntem transparenți în tot ceea ce ține de finanțarea partidului

PAS: Am fost și suntem transparenți în tot ceea ce ține de finanțarea partidului

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu o reacție la informațiile din spațiul public precum că Procuratura Anticorupție vrea să afle cum a fost finanțată formațiunea la alegerile parlamentare anticipate din 2021.

PAS a precizat că este partidul care a câștigat ultimele alegeri datorită oamenilor onești.

„Suntem partidul cu peste 11 mii de membri care plătesc cotizații și a înregistrat primul sistem online de donații. Am reușit să ajungem din poartă în poartă cu materiale informative datorită donațiilor a mii de cetățeni, inclusiv din diasporă. Mereu am respectat legea și așa o vom face mereu”, a subliniat formațiunea.

Cu referire la demersul unui procuror de la Procuratura Anticorupției, PAS a comunicat că, în timpul campaniei electorale din 2021, a avut sute de donatori din diasporă care nu au cum să aibă venituri declarate la autoritățile fiscale din țară. Lucru care poate fi verificat foarte ușor.

„PAS a fost și este transparent și foarte atent în tot ce ține de finanțarea partidului. Noi am luptat și vom lupta mereu pentru corectitudine și transparență în finanțarea formațiunilor politice și nu vom accepta niciodată să fim puși în aceeași oală cu partidele hoților și a criminalilor. Pe site-ul oficial al partidului – unpaspentru.md, puteți găsi toate rapoartele noastre financiare cu toate detaliile” – a mai declarat PAS.

Share