Noi trezorieri ai candidaților confirmați de CEC

Noi trezorieri ai candidaților confirmați de CEC

Comisia Electorală Centrală (CEC) a confirmat, astăzi, în ședință, mai multe persoane responsabile de finanţe (trezorieri) pentru perioada campaniei electorale.

După cum informează OFICIAL, este vorba despre persoanele responsabile  de finanţe (trezorieri) din partea lui Iurii Cărbune, candidat independent în circumscripția uninominală  nr. 17 – Ion Bolun, din partea lui Oleg Golopeatov, candidat independent în circumscripția uninominală  nr. 30 – Igor Nistor, din partea lui Alexandr Oleinic, candidat independent în circumscripția uninominală  nr. 47 – Cristina Zaiț, dar și din partea lui Igor Ticuș, candidat independent în circumscripția uninominală  nr. 49 – Igor Ojog.

Totodată, CEC a acreditat și mai mulți observatori internaționali în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. Este vorba despre 11 observatori internaționali din partea Consiliului Adunării Interparlamentare a Statelor-membre ale CSI, 4 observatorilor internaționali din partea Ambasadei Republicii Turcia în Republica Moldova, dar și 11 observatori internaționali din partea Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.

Andriana Cheptine 

Share