Patru partide au spus ce le face deosebite de altele

Patru partide au spus ce le face deosebite de altele

Alte patru partide politice și-au prezentat miza electorală la alegerile parlamentare, transmite OFICIAL.

La dezbaterile organizate de agenția de presă IPN au participat candidatul Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, candidatul Partidului „Șor”, Marina Tauber, candidatul Mișcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug și candidatul Partidului „Partidul Nostru”, Ilian Cașu.

„Partidul Șor este un partid tânăr care în scurtă perioadă a realizat mai multe proiecte în Orhei și comuna Jora de Mijloc. Toate punctele-cheie incluse în programul nostru au fost testate în sensul bun în Orhei și Jora de Mijloc. Avem experiența să conducem un oraș și o localitate rurală, reprezentăm o forță nouă care se bazează pe managementul corect, decât pe viziunile geopolitice sau vectorul țării. Pentru noi e important ca oamenii să fie beneficiarii proiectelor noastre. Am demonstrat în localitățile unde suntem prezenți. Suntem diferiți de alți politicieni, noi venim cu program nou și viziuni complet diferite de partidele care deja s-au aflat la guvernare”, a spus Marina Tauber.

„Noi ne-am adresat partidelor de opoziție să boicotăm această campanie, noi ne dorim alegeri, dar nu în condițiile lui Plahotniuc. Ele din start sunt compromise. Noi am venit cu această ofertă, pentru că în aceste condiții grele, partidele nu se pot expune, iar cetățenii să-și exprime votul. În momentul în care televiziunile sunt pe mâna mafiei nu putem vorbi de voința poporului. Miza noastră este ca în aceste alegeri să ne parcurgem cursul nostru de a combate această mafie, de a reforma și a aduce platforma intelectuală românească de dreapta care să edifice un nou stat pentru a ne pregăti să ne unim cu România”, a spus Daniela Bodrug.

„Miza este din partea cetățenilor. Noi am decis să participăm în acest scrutin pentru că asta vor susținătorii noștri. Avem doar 21 candidați pe circumscripțiile unde credem că avem șanse reale și participăm cu lista de partid aprobată recent de CEC. Am reușit să accedem în 2015 în primării, în pofida presiunii de regimul Plahotniuc. Suntem un partid antisistem, clasic, rezistăm presiunilor”, a spus Ilian Cașu.

„Avem un mesaj clar unionist și ca rezultat clar al activității partidului nostru este acceptarea dezideratului Unirii de tot mai mulți cetățeni și partide. Considerăm că doar reunificarea cu România ne poate scăpa de toată catastrofa care am avut-o de la anii independenței. PNL are o echipă de oameni curați și neșantajabili”, a spus Vitalia Pavlicenco.

Cristina Parfeni

Share