Ce priorități are un socialist pentru sectorul Ciocana al capitalei

Ce priorități are un socialist pentru sectorul Ciocana al capitalei

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în circumscripția uninominală nr. 30 (Chișinău, Ciocana), Petru Burduja, și-a prezentat prioritățile programului său electoral, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Petru Burduja a menționat că o problemă primordială este lipsa unui loc de muncă bine plătit stabil cu garanții sociale și alte componente.

„În calitate de candidat al PSRM, propun de a revedea Legea privind Zonele Economice Libere și de a veni cu modificări concrete, inclusiv deschiderea în Ciocana a două Zone Economice. Este necesar, de asemenea, să fie revăzută Legea privind Parcurile industriale. O altă prioritate este aprobarea Planului Urbanistic General. Acest lucru ar permite sectorului să se dezvolte nu pe principiul economic, dar social, urbanistic și infrastructură. Voi propune, ca prin lege, să fie aprobată prelungirea tronsonului drumului Dumeniuc până la Studenților, Mircea cel Bătrân până la Megapolis, transportul de tonaj mare să fie redirecționat și este necesar de a lărgi traseul Vadul lui Vodă.

Un alt aspect ține de interzicerea unor clădiri construcția cărora nu este finisată. De asemenea, îmi propun să susțin proiectele pornite la nivel municipal”, a spus Petru Burduja.

Cristina Parfeni

Share