Mesajul unui deputat către tineri și către cei care vor să călătorească!

Mesajul unui deputat către tineri și către cei care vor să călătorească!

„Este vaccin pentru toată lumea! Ministerul Sănătății a confirmat că începând de astăzi, oricine, indiferent de vârstă – poate merge să se vaccineze împotriva COVID-19. Fie sămergeți direct la cea mai apropiată policlinică sau punct medical, fie să vă programați aici: https://programare-vaccinare.gov.md/, pentru a primi doza de protecție”, comunică deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, informează OFICIAL. 

În același timp, parlamentarul a făcut un apel: „Mă adresez inclusiv celor tineri și celor care vor să călătorească. Uniunea Europeană a anunțat astăzi că va permite celor vaccinați cu unul din vaccinurile aprobate de OMS sau EMA (AstraZeneca, Sinopharm, Pfizer, Modern, Johnson & Johnson), să circule pe teritoriul UE. Această măsură ar putea intra în vigoare chiar începând cu săptămâna viitoare. Aduc aminte că în Moldova sunt la moment disponibile pe larg două din vaccinurile aprobate – AstraZeneca și Sinopharm”.

„Puteți merge la vaccin fără programare și la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, care va organiza un maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19, în perioada 21-23 mai”, a adăugat deputatul.

Doina Secrieru

Share