Maia Sandu: Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

Maia Sandu: Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu este de părere că „justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare”. „Să fie foarte clar – Guvernul pe care l-am condus nu are nimic în comun cu această decizie”, a adăugat liderul, informează OFICIAL.

„Hotărârea ”vestitei” judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca și multe alte hotărâri adoptate de justiția din Republica Moldova”, declară Sandu.

În același timp, liderul PAS susține: „Acuzațiile lui Dodon la adresa echipei mele sunt aberante, iar complicitatea penitenciarului 13, care prezintă o hârtie datată cu ziua demiterii guvernului, este o făcătură grosolană. Dodon este cel care controlează judecătorii și protejează corupții. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupția și corupții. Dodon ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii. Dar oricum, este o caricatură în comparaţie cu Plahotniuc, de care s-a temut şi de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni şi lui timpul cât de curând”, scrie Maia Sandu, pe o rețea socială.

Mihaela Rotari

Share