Ion Ceban: Doamna Radu, spuneți mulțumesc consilierilor, cetățenilor și agenților economici din Capitală, pe baza cărora vă faceți PR

Ion Ceban: Doamna Radu, spuneți mulțumesc consilierilor, cetățenilor și agenților economici din Capitală, pe baza cărora vă faceți PR

Liderul fracțiunii consilierilor socialiști din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban, candidat pentru funcția de Primar al Capitalei, spune că Silvia Radu și-a atribuit Planul de reabilitare capitală a drumurilor, care a fost votat de consilierii municipali.

Ion Ceban spune că Silvia Radu trebuie să spună mulțumesc consilierilor municipali, pentru că au aprobat bugetul la timp, locuitorilor și agenților economici din Capitală, pentru că achită taxele și impozitele.

„Doar grație consilierilor aceste lucruri sunt posibil de realizat la ziua de azi. Deci, dna Radu, spuneți mulțumesc consilierilor, cetățenilor și agenților economici din Capitală, pe baza cărora vă faceți PR. Pentru construcția străzilor sunt planificate 107 mln. lei, iar pentru întreținerea drumurilor, inclusiv pentru căile de comunicații suburbane – 139 mln. lei”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, el a menționat că lucrările trebuie realizate calitativ. „Pentru asta trebuie bine definite standardele de calitate, cine realizează lucrările și cine primește în exploatare. S-a lucrat mult cu direcțiile de specialitate din cadrul mun. Chișinău. Reabilitarea va începe săptămâna viitoare în toate sectoarele: 120 adrese – în Centru, 139 adrese – în Râșcani, 97 – în Botanica, 82 – în Ciocana și 121 – în Buiucani”, a punctat Ion Ceban.

Mihaela Rotari

Share