Andrei Năstase oferă detalii despre perioada când era procuror

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii de la JurnalTV „Cabinetul din umbră”, a comunicat despre funcția pe care a deținut-o la Procuratură, dar și despre unele aspecte din acea perioadă, informează Oficial.

„Eu mi-am făcut cu cinste meseria, nu am stat prea mult, am stat 3 ani, până când a venit sorocul să mă însor și eu, să am o familie și atunci trebuia întreținută. Cu 480 de lei nu puteai să o întreții și atunci aveai două opțiuni: ori te apuci să iei șpagă, iar eu mi-am spus pentru mine „n-am luat niciodată în viață și nu voi permite nimănui să ia atâta timp cât ar trebui să lucreze în interesul statului””, a precizat el.

Liderul Platformei DA, a oferit și alte detalii din acea perioadă.

„Eu atunci când lucram procuror, nevastă-mea se ducea la „gumanitarcă” și îmi cumpăra haine. Eu trăiam atunci la Bâc, când eram procuror și mă duceam cu autobuzul 18. Când veneam de la Bâc până la autobuzul 18, puneam pachete pe papuci ca să ajung la Procuratură curat și cu o cravată cea mai ieftină, dar curată în permanență. Deci, eu sunt mândru de tot ce am făcut în viața mea, fie că am fost student, fie că am fost procuror, fie că am fost avocat sau vice-director la o companie de aviație. Indiferent ce va spune cineva despre mine, oamenii de fiecare dată o să aleagă să verifice faptele”, a declarat el.

Mihaela Rotari

Share