Ilan Șor  – cap de listă la parlamentare: Trebuie să ajutăm toată țara

Ilan Șor – cap de listă la parlamentare: Trebuie să ajutăm toată țara

Primarul de Orhei, Ilan Șor, liderul Partidului „Șor”, a anunțat, astăzi, că va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Anunțul a fost făcut într-o adresare live la postul de televiziune Orhei TV.

După cum informează Oficial, Ilan Șor a declarat că, deși va candida, promite orheienilor că va rămâne de facto primar al localității, până va reuși să realizeze toate promisiunile pe care le-a făcut.

În context, Ilan Șor a anunțat că va candida în fruntea listei Partidului „Șor” la alegerile parlamentare: „Din păcate, funcția de primar nu-mi permite aceasta. De aceea am decis să conduc lista Partidului ȘOR și să candidez din partea Partidului ȘOR. Este un partid creat aici, de noi, împreună, de oameni care vor transformări reale în țara noastră”.

Ilan Șor se declară sigur că formațiunea sa va învinge la alegeri, deoarece a demonstrat în repetate rânduri că este singurul partid care lucrează pentru oameni și se ține de cuvânt: „Sunt sigur de victoria noastră, pentru să suntem singurul partid politic care a demonstrat că-și îndeplinește promisiunile electorale. Suntem singurii care am demonstrat că lucrăm. Sunt sigur că voi putea conduce Guvernul Republicii Moldova pentru a implementa toate proiectele de succes de la Orhei în fiecare colțișor al țării”.

Ilan Șor le mai promite susținătorilor săi că va muta sediul Guvernului la Orhei, iar pe cele ale ministerelor în regiuni, dacă Partidul ȘOR, pe care îl conduce, câștigă alegerile.  „Așa vom începe să dezvoltăm regiunile”, consideră Ilan Șor.

În mesajul său, Ilan Șor accentuează că „a venit timpul ca proiectele frumoase de la Orhei să fie realizate în toată țara.

„Dragi orheieni! Astăzi trebuie să ajutăm toată țara, să unim oamenii, să realizăm proiectele de la Orhei în fiecare localitate, să îmbunătățim situația financiară a fiecărui cetățean. Sunt sigur că împreună vom reuși”, concluzionează Ilan Șor.

Cristina Pendea

Share