(GALERIE FOTO) Oaspeți „importanți” la Parlament

(GALERIE FOTO) Oaspeți „importanți” la Parlament

În această săptămână mulți tineri au pășit pragul Parlamentului și s-au bucurat de ocazia de a se informa din prima sursă cum funcționează organul reprezentativ suprem al Republicii Moldova.

Elevi de la liceele „Orizont”, „Vasile Vasilache” și „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” din capitală, de la Gimnaziul „Fiodor Angheli” din satul Gaidar, UTA Găgăuzia și de la Gimnaziul din satul Hulboaca, comuna Grătiești, studenți de la Colegiul „Alexei Mateevici” și de la FRIȘPA, USM ne-au comunicat că a fost o experiență inedită pentru ei vizita la Parlament. Iar deputații Viorel Barda și Fiodor Gagauz i-au îndemnat să profite de vârsta ambițiilor și de cunoștințele acumulate pentru a fi mai implicați în procesul decizional și a contribui la transformarea în bine a Moldovei.

Un grup de masteranzi de la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova și un grup de stagiari de la Președinția Republicii Moldova au asistat la ședința plenară și au vizitat biblioteca Parlamentului, care păstrează atât cele mai importante acte legislative, cât și multe cărți rare, datate cu începutul secolului trecut.

Share