Fost lider de partid: „Vin localele. Poate vine și mintea la cap?!”

Fost lider de partid: „Vin localele. Poate vine și mintea la cap?!”

„Poate ne vine mintea la cap? Acum unele partide văd și suferă o profundă și, parcă, nedreaptă dezamăgire… Dar, totuși, nedreaptă…”. Declarația a fost făcută de Vitalia Pavlicenco, fost președinte al Partidului Național Liberal (PNL), informează OFICIAL. 

„Pentru că: de ce când sunt partide parlamentare nu adună noi și noi forțe în jurul lor? Asta este o mare greșeală egoistă repetată ani și ani – și vorbesc din experiență – am participat în cadrul alianțelor AFD, AMN, MAE, BEU… Dacă PAS nu a dorit o platformă eurounionistă comună „Pro-Vest”, trebuia să facă acest lucru Platforma DA. Rămân pofund convinsă de aceasta”, notează Pavlicenco, pe facebook.

La fel, fostul lider spune că PNL a insistat și în cadrul Mișcării Politice UNIREA asupra unui asemenea imperativ incontestabil. „Și, iaăa, nu a trecut nici AUR (care a substituit, nereușit, BE „Unirea”), nici PUN, nici PPDA. Și mai puteau fi aduse și alte formațiuni în Platforma eurounionistă „Pro-Vest”!!! Vin localele. Poate vine și mintea la cap?!”, a conchis Pavlicenco.

Mihaela Rotari

Share