Emisiunea de autor „Protecție și Prosperitate”. Vezi ce subiecte au fost abordate în această săptămână!

Emisiunea de autor „Protecție și Prosperitate”. Vezi ce subiecte au fost abordate în această săptămână!

Andrei și Dmitrii Negruța, fondatorii asociației obștești „Protecție și Prosperitate”, produc și emisiunea de autor cu aceeași denumire – „Protecție și Prosperitate”, la postul de televiziune TVC21. În ediția din această săptămână, cei doi au vorbit despre similitudinile crimelor din ultimele săptămâni, cum transportatorii încearcă să ducă de nas conducerea țării și cine vrea să-l vadă pe Andrei Negruța în lista candidaților la prezidențiale, transmite OFICIAL.

Autorii menționează că, în urma majorării tarifelor la transportul public interurban, nu se va face nici o schimbare. De asemenea, Andrei Negruța punctează că în acest caz trebuia de ajuns la un compromis între Guvern și transportatori.

De asemenea, autorii punctează că autoritățile trebuie să acționeze mai eficient la toate ilegalitățile care se înregistrează prin satele din țară.

Cât privește posibila participare la alegerile prezidențiale, Andrei Negruța afirmă că a primit câteva propuneri, dar nu a răspuns la nici una și nici nu a discutat această posibilitate.

Mai jos vedeți emisiunea întreagă:

Cristina Pendea

Share