Deputații „Șor” cer introducerea proiectului privind acordarea ajutorului de 10 mii lei pentru cetățeni pe agenda Parlamentului

Deputații „Șor” cer introducerea proiectului privind acordarea ajutorului de 10 mii lei pentru cetățeni pe agenda Parlamentului

Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului „Șor”, Vadim Fotescu a susținut un briefing de presă, în cadrul căruia a cerut înscrierea pe ordinea de zi la următoarea ședință a Parlamentului a proiectului de lege privind acordarea unui ajutor unic de 10 mii de lei pentru cetățeni, transmite OFICIAL.

„Partidul „Șor” a pregătit o inițiativă legislativă privind acordarea unui ajutor unic de 10 mii de lei pentru aproximativ un milion de cetățeni și cere ca subiectul acesta să fie introdus pe ordinea de zi la următoarea ședință a Parlamentului. Noi cerem ca proiectul să fie discutat în cadrul ședinței plenare a Legislativului pentru ca toți cetățenii să vadă aceste discuții. Suntem gata pentru amendamente ce vor îmbunătăți proiectul de lege”, a declarat Vadim Fotescu.

De asemenea, deputatul a menționat că, inițiativa legislativă este susținută prin semnăturile a peste 200 de persoane.

„Încă de la începutul lunii februarie, deputații fracțiunii Partidului „Șor” au propus proiectul de lege privind oferirea unui ajutor material de 10 mii de lei pentru aproximativ un milion de cetățeni. De atunci trecut două luni, iar crizele nu au fost soluționate, ci din contra –  s-au amplificat. Guvernarea nu trebuie să ignore semnăturile a peste două sute de persoane care au susținut această inițiativă”, a subliniat Fotescu.

Menționăm că, la eveniment s-au adunat mai mulți cetățeni care s-au pronunțat în favoarea proiectului de lege propus de Partidul „Șor”.

Doina Buruiană

Share