Deputat ACUM: „Urmăresc cu tristețe dezbinarea noastră”

Deputat ACUM: „Urmăresc cu tristețe dezbinarea noastră”

„Urmăresc cu tristețe dezbinarea noastră. Peste ocean lucrurile arată prost. Marea noastră dorință de a schimba lucrurile spre bine în Moldova, starea asta de sinceritate ne obligă să fim și vigilenți. Sa fim prudenți, prieteni! Vom fi în opoziție și asta nu ne sperie, așa cum nu ne sperie persecuțiile. De ele nu trebuie sa ne temem” – comunică deputatul blocului ACUM, Arina Spătaru, informează OFICIAL.

„Să ne temem de tot ce se face vădit pentru a ne descuraja: dezinformare, minciună, discurs de ura, jocuri pe sub masă, intrigi, trădări. Este mai ușor să previi, de aceia sa fim atenți! Să ne ferim de cei care pretind că ne sunt prieteni, dar ne înșeală cu aparența păcii. Să ne ferim de minciună, prin care vor sa distrugă unitatea noastră Unitatea începe de la ” UNU”. Putem oare să i numim pe cei care lupta împotrivă pe interior drept luptător pentru unitate? Nu!”, a mai adăugat Spătaru, pe o rețea socială.

„Unitatea trebuie să o ținem și să o ocrotim cel mai mult noi. Și pentru că sunt multe ramurile pomului, totuși trunchiul este unul singur, fixat de o rădăcina puternică. Rupeți creanga de la copac și veți vedea că cea ruptă nu va mai da lăstari. Acestă unitate nu o putem păstra dacă rupem crengile, dacă sfâșiem copacul în stânga și în dreapta. Unitatea poate fi atunci, când ne bucurăm de acel pom pe rând și împreună. Neîmpărțit, unit, legat, POMUL simbolizează armonia poporului nostru. (Inspirată din scrierile Sf. Ciprian al Cartaginului) Haideți să fim uniți!”, a conchis deputatul.

De menționat că, recent, blocul ACUM, în cadrul primei ședințe a Consiliului Municipal Chișinău, a decis să se divizeze în două fracțiuni.

Mihaela Rotari

Share