Dacă vor ajunge în funcția de primar al capitalei, unii candidați sunt dispuși să colaboreze cu contracandidații lor

Dacă vor ajunge în funcția de primar al capitalei, unii candidați sunt dispuși să colaboreze cu contracandidații lor

Dacă vor ajunge în funcția de Primar General al Capitalei, unii candidați sunt dispuși să accepte pe contracandidații lor să intervină în activitatea Primăriei, alții nu sunt dispuși să le dea vreo șansă. Opiniile au fost exprimate de patru candidați pentru șefia Primăriei în cadrul dezbaterilor publice organizate de Radio Moldova, transmite Oficial.

La dezbateri au participat Alexandr Roșco, candidatul Partidului „Casa Noastră – Moldova”, Maxim Braila, candidatul Partidului Popular din R. Moldova (PPRM), Vasile Costiuc, candidatul Partidului „Democrația Acasă” și Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal (PL).

„Am fost deschis la discuții cu oricine și vom găsi o variantă pentru a colabora pentru cetățenii acestui oraș”, a spus Maxim Braila.

„Oamenii la Primărie vor fi aleși în baza de concurs public, fără cumetrism. Oamenii vor fi aleși pe bază de meritocrație”, a spus Vasile Costiuc.

„În cazul în care acești oameni sunt dispuși să lucreze, vă asigur că voi găsi loc pentru fiecare în Primărie pentru a-și valorifica potențialul”, a spus Valeriu Munteanu.

„Cu nimeni”, a spus Alexadr Roșco.

Dezbaterile au fost organizate în parteneriat cu Asociația „Promo LEX”.

Doina Secrieru

Share