Cum a reacționat ministrul de Interne, în urma comunicatului de la CSP!

Cum a reacționat ministrul de Interne, în urma comunicatului de la CSP!

Vicepremierul Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne susține că, mesajul de astăzi al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) reprezintă „cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar și oligarhic al lui Plahotniuc”.

După cum informează OFICIAL, într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase declară: „faptul că tocmai CSP face trimitere în comunicat la independența justiției este cel puțin o glumă proastă, ba chiar o dovadă de cinism pur”.

„Vreau să fiu foarte categoric:  aici nu este vorba de mine, ci de cetățenii Republicii Moldova, care merită mai mult decât o Procuratură aservită unui dictator fugar care își face acum veacul prin hoteluri de lux! În calitate de lider al unui partid politic care și-a asumat – cu mandatul democratic al oamenilor din această țară – readucerea statului de drept în Republica Moldova, nu pot privi nepăsător cum acest Consiliu se pune în calea aflării adevărului și tragerii la răspundere a celor vinovați. Astăzi CSP s-a mai acoperit încă o dată de rușine, dar vreau să îi asigur pe toți că nu vom renunța la lupta noastră de a scoate Moldova cu totul din captivitate! Aveți încredere!”, a scris Năstase.

Andriana Cheptine

Share