Comentator politic: Soarta coaliției de guvernare e în dezechilibru

Comentator politic: Soarta coaliției de guvernare e în dezechilibru

Editorialistul și comentatorul politic Nicolae Negru declară că soarta coaliției de guvernare e în dezechilibru – „să spunem așa, au mai plecat doi deputați de la PD, au mai rămas 11, înseamnă că formal, cel puțin, guvernarea nu are majoritatea parlamentară, 51 de voturi, deși mai există acești trei deputați, doi care au ieșit din PD și unul care este independent, ei zic că vor vota împreună cu această majoritate parlamentară”.

„Și atunci nu văd de ce s-ar alerta dl Dodon, probabil nu e sigur de cei doi deputați sau, dimpotrivă, e un prilej această ieșire a acestor deputați să facă o altă mișcare pe care o pune el la cale de mai demult. Eu sunt înclinat să cred că e o mișcare de-a lui, el a mai fost pe la Moscova, a mai fost pe la Athos și se vede că pune ceva la cale”, spune Negru, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

„Acum iarăși aleargă la Moscova, se vorbește că are și consilieri electorali de la Moscova și această întârziere de a-și anunța candidatura tot este legată probabil cu anumite sfaturi sau cu anumite chestiuni pe care el trebuie să le rezolve înainte de anunțarea candidaturii. Eu cred că e vorba de manevre, pur și simplu”, a conchis Nicolae Negru.

Mihaela Rotari

Share