Cea de-a treia ediție a Galei Antreprenorilor. Plahotniuc: „Ne dorim ca afacerile dvs. să prospere și în 2019…”

Cea de-a treia ediție a Galei Antreprenorilor. Plahotniuc: „Ne dorim ca afacerile dvs. să prospere și în 2019…”

Peste 1000 de antreprenori din țară, au participat în seara zilei de ieri la cea de-a treia ediție a Galei Antreprenorilor.

În discursul său, premierul Pavel Filip a menționat că organizatorul evenimentului – Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) este cea care sprijină Guvernul în dialogul cu reprezentanții businessului.

„Împreună cu dumneavoastră am reușit să facem aceste reforme, astfel încât astăzi toți să simtă beneficii. Pe de o parte, dumneavoastră, cei care reprezentați mediul de afaceri, pe de altă parte, oamenii, care au nevoie de salarii și pensii mai mari. Sunt rezultate obținute de echipa care este astăzi la guvernare prin muncă și sudoare”, a spus Filip.

Totodată, președintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova, Vlad Plahotniuc, a menționat că actuala guvernare este unica care a reușit să realizeze în mare parte promisiunile făcute față de oamenii de afaceri, iar anul 2018 a fost cel mai bun din ultimii 10 ani în ce privește domeniul economic.

„Ne dorim ca afacerile dvs. să prospere și în 2019, și în 2020, și în mulți, mulți ani după asta, pentru că mai bine pentru mediul de afaceri, înseamnă mai bine pentru țară. Mai bine pentru țară înseamnă mai bine pentru oameni, iar asta este scopul care ne unește. Dacă cifrele de afaceri și profiturile cresc, vor crește și încasările la buget, vor crește salariile şi va crește numărul locurilor de muncă”,  a declarat Plahotniuc.

În cadrul evenimentului, zece tineri antreprenori au primit granturi din partea AOAM pentru dezvoltarea afacerilor.

Mihaela Rotari

Share