Candidat la șefia capitalei: Partidul Verde Ecologist este unicul partid cu o capacitate de a crea un sistem nou

Candidat la șefia capitalei: Partidul Verde Ecologist este unicul partid cu o capacitate de a crea un sistem nou

Candidatul Partidului Verde Ecologist (PVE), Vitalie Marinuța susține că unii candidați și formațiunile lor politice în alegerile locale generale din 20 octombrie promovează, la fel ca și în alte scrutine electorale, ideea „votului util”, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Vitalie Marinuța a menționat că, aceasta presupune renunțarea la idealurile în care cred și la libertatea personală de a gândi și a exprima.

„Aceasta presupune iarăși să votăm ”răul cel mai mic”, care după alegeri crește și în timpul mandatului se transformă în răul cel mare. Conceptul dat este amăgitor și creat artificial pentru a menține votul în cercul grupărilor politico-oligarhice, care pe parcursul anilor au împărțit mereu puterea între ei, dar, în final, nu au făcut nimic pentru cetățeni. Partidul Verde Ecologist este unicul partid cu doctrină distinsă și capacitate de a crea un sistem nou în conformitate cu aspirațiile fiecăruia și principiile de dezvoltare a țărilor civilizate. Partidul Verde Ecologist este unicul Partid din Republica Moldova membru cu drepturi depline a unui Partid European (Partidul Verde European), care are ca scop lupta pentru un viitor ecologic, social, prosper și echitabil. Partidul Verde Ecologist are unicul candidat la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, care a dat jurământul să apere această țară și acest popor chiar și cu prețul vieți sale și unicul candidat, care a luptat cu arma în mână pentru ca noi, pământul nostru și capitala noastră să fim liberi și să respirăm aer curat și pașnic”, a precizat Marinuța.

Totodată, Vitalie Marinuța a îndemnat cetățenii ca, pe data de 20 octombrie 2019, să meargă la vot și să folosească posibilitatea de a schimba lucrurile spre bine.  „Votați pentru idealurile voastre, votați pentru ceia în ce credeți, dar nu pentru ”răul cel mai mic” cu cele mai mari șanse. Șansa suntem fiecare din noi! VOTAȚI PARTIDUL VERDE ECOLOGIST! VOTAȚI VITALIE MARINUȚA!”, a mai spus Marinuța.

Andriana Cheptine

Share