Candidatul Partidului Popular Românesc – cu o totalizare a campaniei electorale

Candidatul Partidului Popular Românesc – cu o totalizare a campaniei electorale

Candidatul Partidului Popular Românesc (PPR) pentru șefia Capitalei, Vlad Țurcanu, a făcut o totalizare a celor peste 100 de întâlniri publice cu cetățenii Chișinăului, transmite OFICIAL.

„Prioritățile constatate de chișinăuieni sunt acelea pe care le-am nominalizat și abordat în dezbateri: drumuri și trotuare din fonduri externe și din bugetul primăriei, transportul public spre suburbii și dinspre acestea, funcționari onești, servicii și prețuri corecte, reabilitarea termică și structurală a blocurilor locative, reluarea discuțiilor cu finanțatorii externi”, a spus Vlad Țurcanu.

De asemenea, el s-a referit și la cazurile de încercare a unor concurenți electorali de a-l scoate din cursă, dar și pe unii candidați ai partidului.

„CECE a respins demersul PSRM de a mă exclude din cursa electorală. PSRM a cerut excluderea mea pe motiv că într-un spot video apar persoane despre care PSRM a perceput că ar fi cetățeni ai altui stat. Am spus la CECE că, acest lucru nu este evident și că acele persoane nu pot fi catalogate drept cetățeni ai altui stat. De asemenea, Curtea de Apel a respins o altă plângere din partea Blocului ACUM de a fi exclus candidatul nostru pentru Primăria Răzeni, Ialoveni, pe motiv că a distribuit o fotografie de reparație a unui drum”, a mai spus Vlad Țurcanu.

Cristina Parfeni

Share