Ion Ceban a pus punctele pe „i”. Iată de ce nu a mers la nici o dezbatere în această campanie electorală!

Ion Ceban a pus punctele pe „i”. Iată de ce nu a mers la nici o dezbatere în această campanie electorală!

„Stimați jurnaliști, am un respect aparte pentru munca pe care o faceți. De voi depinde cum ajunge informația în casele oamenilor. Știți că mereu am fost deschis pentru comunicare și pentru a vă răspunde la toate întrebările, așa voi face în continuare. Doar că, în această campanie electorală, am pus accentul pe întâlnirile cu oamenii și deplasarea în teritoriu”. Despre aceasta scris Ion Ceban, candidat la șefia capitalei, într-o postare pe o rețea de socializare, informează OFICIAL.

Ceban a spus că a ales să fie alături de cetățeni. „Majoritatea emisiunilor de dezbatere au fost desfășurate seara, atunci când aveam programate întâlniri cu cetățenii, asta deoarece nu e voie în timpul zilei să deranjezi oamenii în timpul orelor de muncă sau studii. Am organizat săptămânal câte 3 întâlniri cu presa, unde fiecare a putut oferi întrebări și fiecare a avut posibilitatea să participe, pentru că, aceste întâlniri erau organizate în loc public. Știți că eu am fost unul dintre cei care mereu am acceptat invitațiile voastre și vreau să vă spun că nu îmi este frică nici de o întrebare comodă sau incomodă. Despre Chișinău pot discuta la infinit.

În această campanie, nu am mers la nici o dezbatere, ca să nu fiu acuzat că dau prioritate unei sau altei surse media. Iată de ce, în continuare mă voi conduce după această logică”, a explicat politicianul.

El a mai spus că poate fi criticat, dar e alegerea proprie să fie printre oameni. „Pot fi criticat, acuzat de unii candidați care au preferat să îmi acorde prea multă atenție în această campanie, dar mă voi abține să fac același lucru. Eu am alt scop, să fiu printre oameni și așa voi face și când voi fi primar”, a conchis el.

Cristina Pendea

Share