Candidat la primăria Căușeni, despre unii primari: „La fiecare campanie electorală schimbă partidul în dependență de guvernare”

Candidat la primăria Căușeni, despre unii primari: „La fiecare campanie electorală schimbă partidul în dependență de guvernare”

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia orașului Căușeni, Ion Ciontoloi, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre cât de important este un partid „în spatele” unui primar.

„Este foarte importantă echipa partidului care este în spatele unui primar, deoarece ești susținut și cu sfaturi, colegii se împart cu experiența care o dețin, dar, totuși, nu sunt de părerea unor colegi, care la fiecare campanie electorală schimbă partidul în dependență de guvernare. A fost PLDM-ul la guvernare – s-au înscris toți în rândurile PLDM-ului, ulterior a fost PD-ul la guvernare – marea majoritate au trecut la Partidul Democrat. Astăzi sunt în vogă alte partide, cele care fac parte din Blocul ACUM sau Partidul Socialiștilor, o bună parte care erau reprezentanți și de la PPEM-ul lui Leancă, și de la PL, PLDM, PD și alții – au trecut urgent sub umbrela ACUM-ului. Cred că, acești concurenți electorali nu au încredere în propriile forțe – anume ei ca și personalitate – și vor să se folosească de imaginea conducătorilor de partid, crezând că prin aceasta vor reuși să se promoveze și pe sine”, a declarat Ciontoloi.

Doina Secrieru

Share