Blocul electoral „Ruslan Codreanu” are candidat pentru șefia primăriei orașului Vadul lui Vodă

Blocul electoral „Ruslan Codreanu” are candidat pentru șefia primăriei orașului Vadul lui Vodă

Consiliul Politic al Blocului Electoral „Ruslan Codreanu” l-a desemnat în calitate de candidat pentru funcția de primar al orașului Vadul lui Vodă pe Eugeniuc Cebotari, informează OFICIAL.

Totodată, au fost desemnați și candidații la funcția de consilier în consiliul local al orașului Vadul lui Vodă.

„Dar eu țin să spun câteva cuvinte în limbajul meu, omenesc și simplu. El este domnul Eugeniu Cebotari, însă nu știu câtă lume îi spune așa. Eu îi spun Eugen, pentru prieteni și cu oamenii care lucrează el este Jenea, pentru familie este om iubit, pentru cei doi copii ai săi este tatăl minunat.

Eugen a hotărât să candideze la primăria orașului Vadul lui Vodă, cu o echipă tânără în spatele său. El s-a născut, a crescut, s-a dezvoltat și locuiește în Vadul lui Vodă. Candidează, pentru că și el, și echipa lui de oameni experimentați știe că lucrurile se pot face altfel, mai bine și pentru oameni.

Eu îl susțin și-i mulțumesc pentru că a hotărât să facem echipă. Eu cred că Eugen poate să facă din Vadul lui Vodă o perlă a turismului din toată țara. Poate face din acest oraș o zonă de odihnă pentru oameni, de creație pentru tineri și de activități pentru copii”, spune Ruslan Codreanu.

Share