Andrei Năstase: Am constatat un val de mobilizare în favoarea Platformei DA

Andrei Năstase: Am constatat un val de mobilizare în favoarea Platformei DA

„Am avut două întâlniri extrem de importante, atât cu ambasadorii tuturor țărilor UE acreditați la Chișinău, cu șeful Delegației UE, Excelența Sa Peter Michalko, cât și cu Excelența Sa Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA în Republica Moldova”, comunică liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, informează OFICIAL.

„Atât ambasadorilor europeni cât și celui american am ținut să le garantez, o dată în plus, că un viitor Guvern compus din Platforma DA și PAS, rezultat în urma alegerilor parlamentare din 11 iulie, reprezintă singura certitudine sănătoasă pro-europeană, pro democratică, pro stat de drept în Moldova”, se mai arată în declarația Președintelui Platformei DA.

În același timp, Năstase spune: „Am comunicat, de asemenea, că votul rațional se îndreaptă spre Platforma Demnitate și Adevăr”.

Totodată, politicianul spune că tot mai multă lume înțelege că fără Platforma DA este imposibil un guvern pro-european, reformator și că orice altă construcție post-electorală ar crea vulnerabilități pentru parcursul european al țării noastre.

„Suntem mândri că am reușit să convingem concetățenii noștri de Acasă și din Diasporă că e nevoie de o abordare în termeni raționali a acestor alegeri, iar datele trucate din sondaje, manipulările și propaganda toxică nu fac decât sa mobilizeze „Moldova Rațională””, comunică Năstase.

Liderul mai spune că a constatat un val de mobilizare în favoarea Platformei DA, anume din rândul celor care înțeleg miza acestor alegeri și jocurile care se fac. „Spunem și acum fără Platforma DA în parlament aceste alegeri sunt pierdute, iar riscul unor noi anticipate este enorm”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Share