Ambasadorul agreat al Republicii Turcia în Republica Moldova a prezentat scrisorile de acreditare la Chișinău

Ambasadorul agreat al Republicii Turcia în Republica Moldova a prezentat scrisorile de acreditare la Chișinău

Ambasadorul agreat al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer, a prezentat secretarului de stat pentru afaceri bilaterale şi multilaterale, Tatiana Molcean, copiile scrisorilor de acreditare în calitate de șef al misiunii diplomatice în țara noastră, transmite Oficial.

În cadrul întrevederii, Tatiana Molcean și Gürol Sökmensüer au făcut un schimb de opinii privind stadiul actual al relațiilor moldo-turce, precum și căile de impulsionare ale acestora prin inițierea unor noi parteneriate în diferite domenii de cooperare, în special în economic, juridic, etc..

Secretarul de stat i-a urat succes ambasadorului turc în îndeplinirea mandatului său, subliniind interesul Republicii Moldova pentru diversificarea cooperării bilaterale şi identificarea de noi sectoare de cooperare.

La rândul său, Gürol Sökmensüer a reiterat interesul Turciei în extinderea relațiilor bilaterale, precum și susținerea autorităților de la Ankara a eforturilor Guvernului de la Chișinău în implementarea programelor de modernizare și dezvoltare ale Republicii Moldova.

Doina Secrieru

Share