Un bărbat întreabă 200 de femei dacă doresc să se culce cu el. Ce răspunsuri a primit

Un bărbat întreabă 200 de femei dacă doresc să se culce cu el. Ce răspunsuri a primit

Un turist american a vrut sa faca un experiment social in Europa, asa ca a intrebat 200 de femei daca vor sa se culce cu el. Raspunsurile au fost diferite fata de cele primite in urma aceluiasi sondaj, realizat in America.

 Barbatul, care isi spune „Brian din California”, a mers in Europa pentru o excursie de doua saptamani, timp in care a intrebat femeile pe care le-a intalnit daca doresc sa faca dragoste cu el. Acesta a inregistrat cele 200 de reactii, iar filmuletul a ajuns viral pe internet.
Cand a incercat acelasi lucru in America, a primit “nu” pe toata linia. Cu toate acestea, reactiile europencelor au fost diferite. Orasele vizate au fost, printre altele, Amsterdam si Paris.

„Reactiile au fost diferite, de la amuzament, soc, interes, pana la dezgust si magulire. Majoritatea au reactionat pozitiv insa, in sensul ca nu au fost ofensate, ci mai degraba au privit totul ca pe ceva interesant si amuzant”, spune barbatul, potrivit The Mirror.
Pe de alta parte, cand o femeie a incercat un experiment asemanator in luna iulie, intreband 200 de barbati acelasi lucru, aceasta a avut o rata de succes de 50%.

Share