Predicție astrologică: „Energiile lui I.Sturza cresc următorii 2 ani”

Predicție astrologică: „Energiile lui I.Sturza cresc următorii 2 ani”

„Energiile lui I.Sturza cresc urmatorii 2 ani. Va fi principial, putenic și neinfricat, cu șanse mari de victorie, în cazul că va dori să se întoarca în patrie” – scria astrologul Lucia Palii, la 16 decembrie curent, pe o rețea de socializare.

Palii afirma că, „nimeni din candidații mediatizați în functia de premier-ministru la momentul actual (si in 2016) nu are energiile necesare pentru a fi numiti în functii-cheie. Nici M.Lupu, nici A.Candu, nici I.Leancă, nici M.Sandu, nici V.Streleț, nici O.Nantoi, nici I.Dodon.În afară de V. Plahotniuc si I. Sturza”.

„Sunt doi oponenti foarte puternici, egali dupa forta de a influiența realitatea și rațiune. Energiile lui I.Sturza cresc urmatorii 2 ani. Va fi principial, putenic și neinfricat, cu șanse mari de victorie, în cazul că va dori să se întoarca în patrie. V.Plahotniuc va deveni mai convins în eficienta tacticilor sale si, de la asta, încă mai imprevizibil, insistent și nerăbdător. Presedintele țarii, N.Timofti, fiind pacificator, încă nu are pîrghii de a schimba echilibrul politic la care tinde. Nu este șantajabil. Puțini înteleg justa lui valoare. Oricum cariera lui nu se termina aici, în 2017-18 va avea influență destul de mare.

Printre persoanele la care începe o perioadă bună, cu șanse de a fi promovati, puși în functie, sustinuti pentru o viziune reală față de situația politica și economică din țară sunt : Igor Corman, N. Gherman, sotii Palihovici (ambii), A.Năstase, D.Chirtoacă si … M.Ghimpu, spre bucuria adepților PL. Se pare că liderilor PL le revine rațiunea”, a mai scris astrologul.

Mihaela Rotari

Share