Selecționerul Roberto Bordin, despre meciul Danemarca – Moldova: „Este vina mea că nu am reușit să motivez suficient jucătorii”

Selecționerul Roberto Bordin, despre meciul Danemarca – Moldova: „Este vina mea că nu am reușit să motivez suficient jucătorii”

Selecționerul Roberto Bordin, după meciul Danemarca – Moldova din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal 2022, a declarat că este foarte greu să comentezi un astfel de rezultat. „Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea prestație din partea noastră. Este vina mea că nu am reușit să motivez suficient jucătorii și să pregătim mai bine această partidă din punct de vedere tactic”, a spus selecționerul.

„În repriza secundă au fost momente când am jucat ceea ce ne-am propus, dar la acel moment scorul deja era unul categoric. Ne-am apărat exemplar la începutul meciului, însă nu-mi explic ce s-a întâmplat după primul gol încasat din penalty. Au urmat și altele în doar câteva minute. Danemarca are și alți jucători care evoluează la echipe de top din Europa, nu doar Eriksen sau Bratwhaite. Cu așa adversari ar fi trebuit să jucăm mai motivați”, a adăugat el.

De menționat că, Naționala Moldovei a pierdut în fața naționalei Danemarcei cu 8 la 0.

Pe 31 martie, Naționala Moldovei va găzdui Israelul într-un nou meci din campania de calificare pentru mondialul din Qatar 2022. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală.

Mihaela Rotari

Share