(VIDEO) Beneficiile serviciului Cabinetul personal al consumatorului „Moldovagaz”

(VIDEO) Beneficiile serviciului Cabinetul personal al consumatorului „Moldovagaz”

„Moldovagaz” a lansat un nou serviciu – „Cabinetul personal al consumatorului”, disponibil pe site-ul www.moldovagaz.mdÎnregistrarea și folosirea opțiunii sunt gratuite, informează OFICIAL.

Accesând contul său, utilizatorul poate verifica istoricul de consum pentru ultimele 12 luni, precum și bilanțul curent al acestuia.

Alte opțiuni oferite din Cabinet includ posibilitatea de a expedia la distanță indicii curenți ai contorului, precum și să fie descărcată și achitată factura în regim online.

Totodată, consumatorul poate lăsa online cererea pentru a resemna sau rezilia contractul, să se adreseze pentru suport la contact-centrul întreprinderii, precum și să plaseze reclamații.

Serviciul este disponibil atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei non-casnici (persoanele juridice). Mai mult, arhitectura cabinetului personal permite să fie corelate mai multe locuri de consum a gazelor naturale la un singur cont. La fel, indicii contorului pot fi expediați prin intermediul aplicației Viber ChatBot.

Pentru detalii priviți spotul de mai jos:

Share